Akupanel XL Wandpanelen

Akupanel GroningenAkupanel Groningen

Bewonder de Floer Akupanel XL Wandpanelen! De houten wandpanelen hebben een breedte van 60 cm en een unieke lengte van 300 cm hoogte. Hierdoor bedekken de akupanel wandpanelen vrijwel altijd de volledige muur! De combinatie van het vilt met het hout zorgt ervoor dat de XL wandpanelen een geluidsabsorberende functie hebben. Het vilt creëert een betere akoestiek in een nieuwe woning. Samengevoegd met het hout geeft dit de wandpanelen de tijdloze uitstraling. Twee of meer panelen zijn eenvoudig aan elkaar te verbinden. De houten wandpanelen zijn geproduceerd door duurzame bosbouw. Bovendien is de achterkant voorzien van een laag gerecycled zwart vilt, waardoor de lamellen erg duurzaam zijn! Floer Akupanel XL Wandpanelen dragen bij aan de akoestiek in een nieuwe woning en zorgen ze voor een stijlvolle uitstraling in ieder interieur. De unieke houten wandpanelen worden geproduceerd in Denemarken.

Te bezichtigen in onze showroom – NIJDAM VLOEREN

Akupanel

De extra lange akupanels zijn een toevoeging voor ieder interieur! Doordat de XL wandpanelen altijd de volledige muur bedekken, kom je nooit tekort. Voldoet jouw woning aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit? Ook dan bedekt een Floer Akupanel XL Wandpaneel de volledige lengte van de muur! Heb jij een muur van 2600 mm en op zoek naar een akupanel 3000 mm wandpaneel? Geen probleem! De houten wandpanelen zijn met een lengte van 300 cm extra lang en eenvoudig passend te maken. Hierdoor dekken de muurpanelen een wand van Floer tot plafond! De houten lamellen hebben een sterke MDF core en een prachtig houten uiterlijk. Door de zwart vilten achterzijde en het houten uiterlijk voldoen de akupanel wandpanelen volledig aan de interieur trends van nu! Combineer een houten akupanel met een Walvisgraat PVC vloer. Hiermee creëer jij een droom interieur!

Wandpaneel 300 cm

Het grote pluspunt van een Floer wandpaneel 300 cm? Een XL akupanel dekt altijd de hele muur! Maar er is meer, zoals de kleur van de panelen. Ben jij op zoek naar een akupanel met een klassiek eiken kleur? De licht eiken kleuren van de wandpanelen zoals Licht Essen en Onbehandeld Eiken zijn voorzien van deze prachtige eiken kleur. Het 300 cm akupanel geeft jouw woning een stijlvol en luxueuze uitstraling en is de ideale woonkamer decoratie! Liever een akupanel zwart? Ook dat is er! Kies voor Mokka Zwart Eiken en voorzie jouw woning van een stoere sfeer. Een zwart akupanel is trendy en helemaal in! Combineer dit met een onderhoudsvriendelijke visgraat PVC vloer en geef je woning een tijdloze uitstraling. Of kies voor een prachtige Visgraat Laminaat vloer en voldoe volledig aan de huidige interieur trends! Welk eiken akupanel je ook kiest, er is voldoende keuze!

Onbehandeld eiken

Wandpanelen bevestigen

Hoe moet je de extra grote wandpanelen bevestigen? Het plaatsen van de houten akupanel wandpanelen is heel eenvoudig met gebruik van Floer High Tack kit! Maak de wandpanelen op maat, de lijm kit erbij en plaatsen maar. Doe het snel en eenvoudig zelf! Op zoek naar een andere manier om de wandpanelen te bevestigen? Dat kan ook met behulp van schroeven!

Worden die witte muren jou ook teveel? Floer de muur met een Floer Akupanel Wandpaneel!
Ontdek hier er alles over!

De voordelen van Floer akupanel

De Floer Akupanel Wandpanelen hebben ontzettend veel voordelen! Wist je dat een houten wandpaneel zorgt voor een betere akoestiek in jouw woning? Hierdoor gaat een nieuwbouw of nieuwe woning minder galmen en hol aanvoelen. De combinatie van het vilt en de lamellen hebben een geluidsabsorberende kracht en dragen bij aan de akoestiek in een woning. Het galmen van een woning is verleden tijd wanneer je kiest voor een akupanel wandpaneel! Wil je een huis geruisloos maken? Kies dan voor een een extra breed laminaat of sloophout laminaat vloer met de juiste ondervloer en combineer dit met een Floer Akupanel. Zo zorg jij voor een optimaal loopgeluid én een verbeterde akoestiek in huis!

Houten wandpanelen met Floer

Houd jij van hout? Combineer een houten wandpaneel met een eiken houten vloer! Door de ruime keuze in lamel parket vloeren en unieke houten visgraat vloeren houdt de keuze gewoon niet op! Heb je de voorkeur voor een zwart houten wandpaneel of een licht eiken akupanel? Door de verschillende kleuren wandpanelen is er een prachtig akupanel bij iedere eiken houten vloer! Wil jij liever een houtvervangende vloer? De brede Steden Laminaat vloeren zijn net als de populaire visgraat PVC vloeren perfect te combineren met deze interieur wandpanelen.

Akoestische panelen

Wil jij de akoestische panelen combineren met een vloer van Floer? Dat kan! In combinatie met de juiste ondervloer zorg jij ervoor dat ook een PVC click tegels vloer of een click PVC visgraat vloer bijdraagt aan de akoestiek in jouw woning. Gaat de voorkeur uit naar een click PVC vloer, een stoere betonlook tegel of een stijlvolle breed PVC vloer? Welke Floer je ook kiest, een Floer Akupanel Wandpaneel zal er altijd bij passen!

Welk houten wandpaneel en vloer kies jij?

Wil jij jouw favorieten vloeren even bij elkaar leggen? Dat kan! Bestel een proefstaal van jouw favorieten Floer en wandpaneel & bekijk de fraaie combinatie. Weet je nog niet welke vloer van Floer jij moet kiezen? Vraag het Floer collectieboek gratis aan en ontvang de catalogus binnen enkele dagen thuis. Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Kom binnenkijken bij Floer klanten en kom om in de interieur inspiratie!

 

 

Wilt u meer informatie of een afspraak?

Het informeren van klanten doen wij geregeld in ons bedrijfspand aan Rollen 2 te Groningen. Onze showroom 5 dagen per week geopend. In de meeste gevallen combineren we een adviesgesprek bij u thuis met het inmeten van uw vloer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neemt u de proef op de som en vul het afspraakformulier in.
Afspraak maken