Houten vloeren

Houten vloeren

Ontdek de tijdloze schoonheid van houten vloeren bij onze showroom in Groningen. Als een gevestigd familiebedrijf met jarenlange ervaring in de vloerenbranche, verwelkomen we u graag om onze uitgebreide collectie te ontdekken. Onze eigen vloerenleggers en ervaren verkopers staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw ruimte.

houten vloer Groningen
houten vloer naturel geolied

Ontdek de Warmte van Hout

Of u nu op zoek bent naar de warmte van een eikenhouten vloer, de veelzijdigheid van lamelparket of de verfijnde uitstraling van visgraat parket, wij hebben een uitgebreide selectie houten vloeren die aan uw wensen voldoen. Onze vloeren worden met passie gelegd door onze eigen vakmensen, die streven naar vakmanschap en duurzaamheid.

houten vloer visgraat Groningen
Houten vloer visgraat gerookt naturel geolied

Houten Vloer Specialisten

In onze showroom in Groningen ontmoet u niet alleen ervaren verkopers, maar ook deskundige adviseurs die u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Van het schuren en oliën van uw bestaande vloer tot het leggen van een compleet nieuwe houten vloer, wij bieden alles onder één dak.

Houten vloeren Nijdam vloeren
Onze vloeren showroom in Groningen Ruischerbrug Nijdam vloeren

Duurzaamheid in Vloeroplossingen

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en bieden daarom hoogwaardige duoplankvloeren en lamelparket vloeren aan die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Onze vloeren worden zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gelegd, waardoor u verzekerd bent van een investering die de lang mee zou gaan.

Houten vloeren op vloerverwarming

Ontdek het ideale samenspel van warmte en stijl met onze houten vloeren op vloerverwarming. Duoplanken en lamelparket, beschikbaar in onze showroom, zijn perfect voor dit moderne verwarmingssysteem. Onze vloerenleggers hebben veel ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming, waardoor vakmanschap en warmte-efficiëntie samenkomen. Kies voor comfort en duurzaamheid, ondersteund door onze expertise. Geef uw ruimte een make-over met de perfecte mix van kwaliteit en warmte.

houten vloer op vloerverwarming
houten vloer op vloerverwarming

Ons Houten vloeren assortiment:

Meer dan Hout

Naast ons specialisme in houten vloeren bieden wij ook een uitgebreid assortiment PVC vloeren, laminaatvloeren en trapbekleding. Ontdek de veelzijdigheid van moderne vloeroplossingen die perfect passen bij de eisen van uw levensstijl.

Bezoek onze showroom in Groningen en laat u inspireren door onze unieke collectie vloeren. Ervaar het vakmanschap van onze eigen vloerenleggers en ontvang persoonlijk advies van onze toegewijde experts. Transformeer uw ruimte met tijdloze en een kwalitatieve vloeroplossingen.

 

Wilt u meer informatie of een afspraak?

Het informeren van klanten doen wij geregeld in ons bedrijfspand aan Rollen 2 te Groningen. Onze showroom 5 dagen per week geopend. In de meeste gevallen combineren we een adviesgesprek bij u thuis met het inmeten van uw vloer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neemt u de proef op de som en vul het afspraakformulier in.
Afspraak maken