Houten vloeren: Geschuurd eiken

Nijdam Houten Vloeren levert en legt geschuurd eiken in diverse varianten. In onze showroom hebben we een aantal voorbeelden opgesteld, we nodigen u graag uit om deze te komen bekijken.

Een geschuurde eikenhouten vloer, hoe werkt dat?

Door een eiken houten vloer te schuren worden nerf en noest in de houten vloer afgevlakt, dit maakt de houten vloer egaler van textuur. Als de houten vloer wordt geolied verdeelt de olie zich gelijkmatig over de gehele oppervlakte. Afhankelijk van het schuren kan een de gradatie van de zichtbaarheid van de nerf structuur van de vloer naar wens worden bepaald en door de ervaren vloerenleggers van Nijdam Houten vloeren worden benaderd.

Vraag ook naar de mogelijkheden van het schuren en oliën van bestaande houten vloeren. Nodig ons uit, wij vertellen u graag meer over het schuren van bestaande houten vloeren . U zult zich verbazen over de effecten die bereikt kunnen worden met uw vloer.

Hoe ziet een geschuurde eiken vloer er uit?

Een geschuurde vloer heeft een mooie egale, rustige, eenvoudige uitstraling. De houtnerf nerf tekening verdwijnt niet helemaal en is nog steeds zichtbaar, maar zonder constant de aandacht op te eisen. U ziet een geschuurde houten vloer van eiken veel terug in moderne, lichte interieurs.

Bent u juist op zoek naar een levendige houten vloer? Een houten vloer waarin nerf en noest goed zichtbaar zijn? Vraag dan naar een geschaafde houten vloer.

Geschuurd eiken, een rustgevende vloer

Geschuurd eiken is het effect van de behandeling van het eikenhout. Binnen deze behandeling heeft de keuze uit velerlei soorten eikenhouten vloeren.  Keuzemogelijkheden in natuurlijke houtkleur, kleur van de olie, de kwaliteit van het hout, meer of minder nerf en noesten.

We vertellen u graag meer over geschuurde eikenhouten vloeren in onze showroom met voorbeelden bij de hand.

Wilt u meer informatie of een afspraak?

Het informeren van klanten doen wij geregeld in ons bedrijfspand aan Rollen 2 te Groningen. Onze showroom 5 dagen per week geopend. In de meeste gevallen combineren we een adviesgesprek bij u thuis met het inmeten van uw vloer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neemt u de proef op de som en vul het afspraakformulier in.
Afspraak maken