Lamelparket Rustiek Eiken

Vintage Eiken Lamelparket

Bent u op zoek naar prachtige houten vloeren voor uw woning, ontdek dan onze uitgebreide collectie eiken vloeren, waaronder de unieke VINTAGE serie. Deze zorgvuldig geselecteerde eiken planken stralen een maximum aan natuurlijkheid uit, met een oppervlak dat niet op traditionele wijze vlakgeschuurd is, waardoor het hout leeft en zijn eigen karakter behoudt.

Vintage lamelparket eikenhout
Vintage lamelparket eikenhout

Extra Rustieke Eiken Vloer

Ontdek de tijdloze elegantie van onze extra rustieke eikenhouten vloeren in onze showroom. Elk plankje ademt karakter en warmte uit, en met de verschillende beschikbare breedtes kunt u de vloer aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw interieur. Bovendien zijn onze vloeren geschikt voor vloerverwarming, waardoor u kunt genieten van comfort en gezelligheid, zelfs op koude dagen. Kom langs en ervaar zelf de schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid van deze prachtige vloeren.

In onze showroom in Groningen kunt u de zeven eigentijdse kleuren van onze VINTAGE collectie bewonderen die perfect passen bij elk interieur.

Bezoek onze Showroom in Groningen

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en onze prachtige collectie houten vloeren in Groningen te komen bekijken. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw huis. Kom langs en ontdek de tijdloze schoonheid van onze eiken vloeren. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Houten vloer laten leggen of zelf leggen

Overweegt u een nieuwe vloer? Ons ervaren montageteam staat voor u klaar! Met precisie en vakmanschap leggen we uw eikenhouten vloer perfect. Kies uit diverse patronen en geniet van duurzaam comfort. Liever zelf leggen? Geen probleem! We bieden instructies en ondersteuning voor een vloer die perfect bij uw stijl past. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!

Houten vloeren Nijdam vloeren
Onze vloeren showroom Nijdam vloeren

Wilt u meer informatie of een afspraak?

Het informeren van klanten doen wij geregeld in ons bedrijfspand aan Rollen 2 te Groningen. Onze showroom 5 dagen per week geopend. In de meeste gevallen combineren we een adviesgesprek bij u thuis met het inmeten van uw vloer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neemt u de proef op de som en vul het afspraakformulier in.
Afspraak maken