Kom werken bij Nijdam

Vloerenlegger gezocht

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij deel uitmaken van een leuk team waar collegialiteit en gezelligheid hand in hand gaan? Bij ons familiebedrijf zijn we op zoek naar een vloerenlegger die ons team komt versterken. Als vloerenlegger krijg je bij ons de kans om je passie voor vloeren om te zetten in vakmanschap.
De werkzaamheden bestaan uit het leggen van Houten vloeren, laminaat vloeren, PVC vloeren, egaliseren van vloeren, en het monteren van horren en raamdecoratie.

Wat bieden wij?

Een leuk team: Bij ons heerst een informele en gezellige werksfeer. We zien elkaar niet alleen als collega’s.

Familiebedrijf: Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan betrokkenheid en vertrouwen. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van het team.

Vloerenspecialist: Als specialist op het gebied van vloeren krijg je bij ons de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen en je expertise te delen met ons team.

Eigen werkbus: Je krijgt de beschikking over een eigen werkbus, zodat je altijd goed uitgerust op pad kunt gaan.

Zelfstandig en in teamverband: Bij ons krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken, maar we vinden het ook belangrijk dat je goed kunt samenwerken in teamverband.

Goed betaald + Pensioen: Naast een uitdagende baan bieden we een goed salaris dat recht doet aan jouw ervaring en inzet.

Ben jij een gedreven vloerenlegger of iemand die het vak graag wil leren en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wil jij deel uitmaken van ons leuke team en je talenten verder ontwikkelen bij ons familiebedrijf? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!

Geen ervaring? Geen probleem we leiden je graag op!

Lijkt het je leuk om eens af te spreken of te bellen voor meer informatie over de functie? Mail dan naar info@nieuwevloer.nl of bel tel. 050-8507030.

Ik spreek je graag!

Jos Nijdam
Eigenaar Nijdam vloeren