Nijdam is Quick-Step Master Installer voor Quick-Step vloeren

Dat betekend twee jaar extra garantie op het leggen

Nijdam Vloeren is door Quick-Step vloeren erkend als Quick-Step Master Installer. U heeft met een door Nijdam gelegde vloer niet alleen garantie op de vloer zelf, maar ook twee jaar garantie op het leggen. Als u uw Quick-Step vloer laat leggen door Nijdam heeft u recht op :

  • Twee jaar leg garantie op alle Quick-Step Laminaat vloeren
  • Twee jaar leg garantie op alle Quick-Step PVC vloeren
  • Twee jaar leg garantie op alle Quick-Step Vinyl vloeren (Quick-Step Livyn lijn)
  • Twee jaar leg garantie op alle Quick-Step Parketvloeren

Quick-Step stelt zeer hoge eisen aan de dragers van haar Master installer keurmerk, en dit wordt alleen toegekend aan de beste, meest ervaren parketteurs. Omdat Nijdam Vloeren werkt met ervaren, vakkundige parketteurs in vaste dienst mag zij  (met trots) het Quick-Step master installer keurmerk voeren.

Als Quick-Step Royal partner kunnen wij alle vloeren uit het gehele Quick-Step assortiment leveren, mét garantie. Lees verder

Met deze extra zekerheid en garantie kunt u met een gerust hart uw vloer laten leggen. Kom langs in onze showroom om de vele opgestelde voorbeelden te bekijken.

Wilt u zekerheid en kwaliteit?

Kies dan voor Nijdam vloeren. Meer dan 40 jaar ervaring en ervaren parketteurs in vaste dienst.

Wilt u meer informatie of een afspraak?

Het informeren van klanten doen wij geregeld in ons bedrijfspand aan Rollen 2 te Groningen. Onze showroom 5 dagen per week geopend. In de meeste gevallen combineren we een adviesgesprek bij u thuis met het inmeten van uw vloer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neemt u de proef op de som en vul het afspraakformulier in.
Afspraak maken