Parket vloeren

Blokplint stijlplint

Hoge stijlplinten / witte plinten

De stijlplint is een hoogwaardige afwerking van u nieuwe vloer. Stijlplinten kunnen worden gebruikt als afwerking bij houten vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren. Stijlplinten zijn te verkrijgen in verschillende maten en vormen, hieronder een aantal voorbeelden: De blokplint is in verschillende maten en kleuren te krijgen -RAL9010 Zuiverwit / offwhite -RAL9001 Creme wit -RAL9016 … Lees verder “Hoge stijlplinten / witte plinten”

lees verder
Nijdam is Quick-Step Master Installer voor Quick-Step vloeren

Nijdam is Quick-Step Master Installer voor Quick-Step vloeren

Dat betekend twee jaar extra garantie op het leggen Nijdam Vloeren is door Quick-Step vloeren erkend als Quick-Step Master Installer. U heeft met een door Nijdam gelegde vloer niet alleen garantie op de vloer zelf, maar ook twee jaar garantie op het leggen. Als u uw Quick-Step vloer laat leggen door Nijdam heeft u recht op : Twee … Lees verder "Nijdam is Quick-Step Master Installer voor Quick-Step vloeren"

lees verder
Nijdam is Royal Partner van Quick-Step vloeren

Nijdam is Royal Partner van Quick-Step vloeren

Nijdam levert alle vloeren uit het gehele Quick-Step assortiment, mét garantie.. Als Quick-Step Royal partner kunnen wij alle vloeren uit het gehele Quick-Step assortiment leveren, mét garantie. alle Laminaat vloeren uit het gehele  Quick-Step assortient alle PVC vloeren uit het gehele Quick-Step assortiment alle Vinyl vloeren uit het gehele Quick-Step assortiment alle Parketvloeren uit het gehele Quick-Step assortiment Nijdam Vloeren … Lees verder “Nijdam is Royal Partner van Quick-Step vloeren”

lees verder
Verhuur boenmachine voor houten vloeren

Verhuur boenmachine voor houten vloeren

Onze boen- poetsmachines zijn te gebruiken voor het inboenen van olie op houtenvloeren of het reinigen en schoonmaken van vloeren. En zijn gemakkelijk in gebruik. De machine is bij ons te huren en dient van te voren gereserveerd te worden, dit kan telefonisch of per E-mail. Werkbreedte van het apparaat is 40 cm De benodigdheden … Lees verder “Verhuur boenmachine voor houten vloeren”

lees verder
Houten vloeren

Houten vloeren

Nijdam vloeren is het adres voor houten vloeren. Met meer dan 40 jaar ervaring met hout en 30 jaar in de vloeren zit u bij ons goed. In de showroom in Groningen hebben we een ruime keuze aan houten vloeren. Ons assortiment  bestaat uit meer dan 250 soorten, kleuren en behandelingen. Op het gebied van houten vloeren hebben we keuze … Lees verder “Houten vloeren”

lees verder

Wilt u meer informatie of een afspraak?

Het informeren van klanten doen wij geregeld in ons bedrijfspand aan Rollen 2 te Groningen. Onze showroom 5 dagen per week geopend. In de meeste gevallen combineren we een adviesgesprek bij u thuis met het inmeten van uw vloer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neemt u de proef op de som en vul het afspraakformulier in.
Afspraak maken