Floer Stijlvolle Vloeren

Floer Stijlvolle Vloeren

Welkom bij onze vloerenzaak in Groningen, Nijdam vloeren dé specialist in hoogwaardige vloeren. Als officiële dealer van het gerenommeerde merk Floer bieden wij een uitgebreide collectie vloeren aan, waaronder de populaire Walvisgraat PVC vloeren. Onze toegewijde vloerenleggers zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij kwaliteit voorop staat. Ontdek de perfecte vloer voor jouw ruimte en ervaar de duurzaamheid en stijl die Floer te bieden heeft. Bezoek onze showroom en ontdek de beste vloeroplossingen in Groningen.

Floer PVC walvisgraat Orka Groningen Nijdam
Floer PVC Walvisgraat Orka

Ontdek Floer: Duurzaam Stijlvolle Vloeroplossingen

  • Plak PVC vloeren (link van maken)
  • Klik PVC vloeren
  • Laminaat vloeren
  • Hybride hout

    Floer laminaat onbehandeld eiken Groningen
    Floer laminaat onbehandeld eiken Groningen

Akupanels wandpalenen van Floer

Ontdek de akoestische revolutie met Floer Akupanels. Deze hoogwaardige panelen combineren stijl en functionaliteit, waardoor jouw ruimte niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een verbeterde geluidsbeleving biedt. De Floer Akupanels zijn ontworpen met oog voor detail en beschikbaar in diverse stijlvolle designs. Transformeer jouw omgeving met deze innovatieve akoestische oplossing. Ervaar de perfecte combinatie van esthetiek en geluidsbeheersing. Ontdek de mogelijkheden van Floer Akupanels en creëer een ruimte waar design en akoestiek samenkomen.

Floer Akupanel wandpaneel Lichtbruin noten Nijdam Groningen
Floer Akupanel Lichtbruin noten

Bezoek onze vloeren showroom in Groningen

Ontdek de prachtige wereld van vloeren in onze showroom in Groningen, gespecialiseerd in hoogwaardige onder andere Floer vloeren. Als trotse dealer van Floer bieden wij een uitgebreide collectie, waaronder de populaire Walvisgraat PVC vloeren. Laat je betoveren door de duurzaamheid en stijl die Floer te bieden heeft. Onze ervaren verkopers staan klaar  in de om u te verwelkomen en u de diverse mogelijkheden van Floer vloeren te tonen. Breng een bezoek en laat je inspireren door de veelzijdige en kwalitatieve Floer collectie!

Nijdam vloeren legt u droomvloer

Wij onderscheiden ons met eigen vloerenleggers en ervaren personeel, waardoor we het gehele proces van begin tot eind voor u regelen. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vloer en zorgt vervolgens voor een vakkundige installatie. Ontspan en vertrouw op onze expertise voor een naadloze vloerervaring. Bezoek onze showroom en ontdek hoe wij het verschil maken in vloeren met ons professionele team.

Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend, een afspraak maken is niet nodig. U bent van harte welkom.

 

 

Wilt u meer informatie of een afspraak?

Het informeren van klanten doen wij geregeld in ons bedrijfspand aan Rollen 2 te Groningen. Onze showroom 5 dagen per week geopend. In de meeste gevallen combineren we een adviesgesprek bij u thuis met het inmeten van uw vloer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neemt u de proef op de som en vul het afspraakformulier in.
Afspraak maken