mFLOR PVC vloeren

mFLOR is een van de meest toonaangevende en meest gelegde PVC vloeren fabrikant in Europa.  De kwalitatief hoge milieuvriendelijke vinyl vloeren zijn in verschillende designs te verkrijgen. Er is keuze uit vinyl stroken en tegels. Het assortiment van mFLOR bestaat uit Industrieel, Klassiek, Scandinavisch, Modern en Landelijk.

De mFLOR vloeren zijn steeds minder goed van echt hout of natuurstenen vloeren te onderscheiden. De vloeren zijn duurzaam, geluiddempend en gemakkelijk schoon te houden. Door de goede waterbestendigheid zijn de vloeren zelf te leggen in natte ruimten.

Vloerverwarming

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Door de geringe dikte van PVC is uw vloer sneller warm als bijvoorbeeld laminaat of houten vloeren.

Montage

Wij hebben ons eigen montage team en zullen de werkzaamheden zelf uitvoeren tot dat alles keurig naar wens is.

Showroom Groningen

Ons assortiment van mFLOR PVC vloeren in de showroom:
– Argyll Fir
– Woburn Woods
– Bramber Chestnut
– Estrich Stone
– Nuance
– Shady Larch
– Authentic Oak
– Authentic Plank
– Authentic Lake
– Parva (visgraat PVC vloeren)
– Parva Plus (grote visgraat PVC vloeren)

De boven genoemde mFLOR decors en kleuren zijn te bezichtigen in onze showroom in Groningen.

Het egaliseren en leggen van PVC vloeren doen wij zelf en worden gelegd door onze professionele vloeren leggers.

Mflor vinyl pvc vloerMflor pvc vloeren Nijdam GroningenMflor vinyl vloer Nijdam Parva plus mflor nijdam vloeren mflor pvc vinyl vloeren pvc mflorPVC vloeren bramber chestnut groningenmflor pvc vloeren showroom bramber chestnutWoburn woods mflor pvc vloer

Wilt u meer informatie of een afspraak?

Het informeren van klanten doen wij geregeld in ons bedrijfspand aan Rollen 2 te Groningen. Onze showroom 5 dagen per week geopend. In de meeste gevallen combineren we een adviesgesprek bij u thuis met het inmeten van uw vloer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neemt u de proef op de som en vul het afspraakformulier in.
Afspraak maken