Visgraat PVC vloeren IPC

Visgraat vloeren blijven altijd mooi en werden al toegepast in de mooiste paleizen sinds het jaar 1500. Nu is deze stijlvolle patroonvloer ook verkrijgbaar in een praktische PVC vloer. Deze vloer is gemaakt op basis van de rustieke maar rustige Rubin XL uit onze collectie.

Deze vloer beschikt over een 0.55+ mm topsijtlaag en de ‘+’ staat voor 2 extra UV anti-scratch laklagen, de uiteindelijke slijtagewaarde ligt dus nog hoger.

 

Deze vloer is geschikt voor woon en projectgebruik en IPC geeft maar liefst 15 JAAR GARANTIE op woongebruik en 10 JAAR GARANTIE op projectmatig gebruik.

De Rubin XS Visgraat is te verkrijgen in 8 verschillende kleuren:

EIKEN AMBER
EIKEN COGNAC
EIKEN HERMELIJN
EIKEN PAREL GRIJS
EIKEN SCHELP GRIJS
EIKEN STEEN WIT
EIKEN TAUPE
EIK WIT GRIJS

De kleuren zijn te bezichtigen in onze showroom.
Onze showroom is zonder afspraak te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:30 uur.

Wij van NIJDAM VLOEREN hebben ons eigen montage en leg team. Het egaliseren leggen en lijmen van de vloeren doen wij dan ook allemaal zelf.

Nog meer Visgraat PVC vloeren MFLOR

.

Wilt u meer informatie of een afspraak?

Het informeren van klanten doen wij geregeld in ons bedrijfspand aan Rollen 2 te Groningen. Onze showroom 5 dagen per week geopend. In de meeste gevallen combineren we een adviesgesprek bij u thuis met het inmeten van uw vloer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neemt u de proef op de som en vul het afspraakformulier in.
Afspraak maken