Unilux raamhorren en deurhorren – Horren op maat

Ontdek de Kwaliteit van Unilux Horren bij ons in Groningen!

Horren op maat

Bij ons in de showroom in Groningen vindt u hoogwaardige horren van het Nederlandse merk Unilux. Als horrenspecialist bieden wij een uitgebreide collectie raamhorren, hordeuren en plissedeur horren, allemaal ontworpen om insecten buiten te houden terwijl frisse lucht uw huis binnenkomt.

Unilux staat bekend om zijn kwaliteit, vakmanschap en innovatie. De horren zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam. Of u nu op zoek bent naar een hor voor uw raam of een hordeur voor uw patio, onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van het perfecte model voor uw behoeften.

Unilux raamhor Super+
Unilux raamrolhor Super+

Horren op maat

In een regio waar de natuur bloeit, is het belangrijk om uw huis te beschermen tegen ongewenste gasten zoals insecten. Met onze op maat gemaakte horren bieden wij de perfecte oplossing om uw huis fris en vrij van ongedierte te houden, zonder afbreuk te doen aan u mooie kozijnen.

Waarom kiezen voor horren van Unilix / Nijdam, Onze horren worden met de grootste zorg op maat gemaakt, omdat wij begrijpen dat ieder huis uniek is. Of u nu grote ramen, smalle deuren of ongebruikelijke afmetingen heeft, wij hebben de expertise om horren te ontwerpen die naadloos passen en uw huis volledig beschermen tegen insecten.

Onze horren zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met een scala aan kleuren kunt u uw horren aanpassen aan de uitstraling van uw huis. Of u nu een modern interieur heeft of juist een meer traditionele stijl prefereert, wij hebben de perfecte hor voor u.

Bescherm uw huis tegen insecten en geniet van de frisse lucht zonder compromissen te sluiten. Neem vandaag nog contact op met ons voor horren op maat in Groningen. Wij staan klaar om u te helpen uw huis insectenvrij te houden, zodat u kunt genieten van zorgeloze dagen en rustige nachten.

Raamhorren assortiment:

-Raamrolhor COMFORT
-Raamrolhor SUPER+
-Raamhor vast VOORZETHOR
-Raamhor vast VEERSTIFTHOR
-Raamhor vast INKLEMHOR
-Raamhor vast SOFTFIT
-Raamplissé VOORZET UNIT
-Raamplissé VOORZET INKLEMUNIT

Hordeuren assortiment:

-Rolhordeur comfort
-Plisséhordeur PLISSÉFIT
-Dubbele Plisséhordeur PLESSÉFIT
-Vaste hordeur LUXE
-Schuifhordeur LUXE

Hordeur Plissefit Unilux Nijdam Groningen
Plissefit easy

Bezoek onze winkel in Groningen en ervaar zelf de kwaliteit van Unilux horren. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en deskundig advies te geven over welke hor het beste bij uw situatie past. Wacht niet langer om uw huis te voorzien van hoogwaardige horren van Unilux. Tot ziens in onze winkel!

 

 

 

 

Wilt u meer informatie of een afspraak?

Het informeren van klanten doen wij geregeld in ons bedrijfspand aan Rollen 2 te Groningen. Onze showroom 5 dagen per week geopend. In de meeste gevallen combineren we een adviesgesprek bij u thuis met het inmeten van uw vloer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neemt u de proef op de som en vul het afspraakformulier in.
Afspraak maken