Trapbekleding PVC met profiel

Trapbekleding PVC met profiel

Waarom u trapbekleden met PVC:

Zoals u misschien wel bekend is, is PVC een zeer populaire keuze voor op de vloer en nu ook voor trapbekleding. PVC trapbekleding is onderhoudsvriendelijk en is gemakkelijk schoon te maken. Ook is PVC is steeds minder gemakkelijk van echt te onderscheiden. Zo is er keuze uit zeer natuurgetrouwe houtlook maar wij bieden ook een assortiment, zoals de betonlook PVC aan.

Het handige aan PVC gebruiken als trapbekleding is dat de eventuele vloer door getrokken kan worden op de trap, op deze manier is alles het zelfde.
PVC vloeren verlijmen op de trap wordt ook vaak gedaan om alles in een keer in een kleur door te leggen. U kunt voor u vloer en voor de trap de zelfde kleur uitkiezen waardoor alles in een keer doorloopt.

Welke keuzes zijn er:

Als u kiest voor PVC op de trap met profielen dan kunt u eigenlijk alle lijm PVC varianten kiezen die wij in onze showroom in Groningen hebben. Dit kunnen houtlook PVC planken zijn maar een tegel of betonlook wordt ook steeds vaker gekozen, dit kan bijvoorbeeld goed als u opzoek bent naar contrast met bijvoorbeeld u houten vloer.

Het stootbord van u trap zouden wij ook kunnen bekleden met witte of zwarte stootborden, door dit te doen krijgt u weer een hele andere look.

PVC trapbekleding zwarte profielen Nijdam vloeren Groningen
PVC trapbekleding zwarte profielen

ook is er keuze in de kleur van de profielen
Zwarte profiel

 

Voordelen van PVC op uw trap:

  • Zelfde kleur als uw vloer
  • Keuze uit veel kleuren
  • Slijtvast
  • Voorzien van antislip
  • Onderhoudsvriendelijk

Natuurlijk kunt u de trap ook door ons laten bekleden! Wij hebben ons eigen leg/montageteam.

Wilt u meer informatie of een afspraak?

Het informeren van klanten doen wij geregeld in ons bedrijfspand aan Rollen 2 te Groningen. Onze showroom 5 dagen per week geopend. In de meeste gevallen combineren we een adviesgesprek bij u thuis met het inmeten van uw vloer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neemt u de proef op de som en vul het afspraakformulier in.
Afspraak maken